технологія заготівлі силосу

технологія заготівлі силосу

Тож дотримуючись технології вирощування та заготівлі силосу, ви отримаєте якісний корм і, як наслідок, збільшення молочної продуктивності корів. Всім багатого врожаю. ірпінь, 08203, україна. Сучасні технології заготівлі та підвищення якості силосу в залежності від різних факторів. Корм силосування консервування. 1 технологія силосування в рукав. 2 силосування в тюки і рулони. Якість заготовленого силосу.

1 самозігрівання силосу.

Технологія заготівлі силосу складається з таких операцій. Скошування силосних культур з одночасним подрібненням, доставки до силососховища, вивантаження маси, внесення консервантів (у разі потреби), ретельного ущільнення, укриття від проникнення повітря та атмосферних опадів. Для свиней і птиці готують комбінований силос. Основними компонентами його є коренебульбоплоди, качани кукурудзи молочно - воскової й силос. Силосування — це біологічний спосіб консервування кормів. Суть його полягає у зброджуванні бактеріями цукрів корму до органічних кислот (переважно молочної), завдяки чому утворюється кисле середовище (рн 4, 0 — 4, 2), за якого засилосована маса без доступу повітря добре зберігається. Силосування кормів має низку переваг порівняно із заготівлею сіна. Технологія заготівлі сінажу.

Траву скошують і залишають у валках для пров’ялювання. Бобові трави плющать. Технологія заготівлі силосу биология анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин. Net есть практически любой реферат, курсовая работа, конспект, лекция, диплом, домашняя работы и пр. Вивантаження силосу зі сховища забезпечують. Навантажувачі псн - 1м, пск - 5, пск - 5а, і нові машини фпк - 20 і фпк - 60; „mengele типів f - 2500 і f - 2800 однойменної фірми (німеччина), mengele типів f - 4000, f - 5000 pluto і f - 7000 фірм mengele і officina meccanicanica sorti (італія); навантажувачі cacguevel типів 2000, 3000 і та 4500 однойменної французької. Технологія консервування зелених кормів. Значення силосу в годівлі тварин 5. Теоретичні основи силосування. Технологічні основи силосування. Силосування – найдешевший спосіб заготівлі кормів при порівняно незначних витратах поживних речовин. Це досягається завдяки збереженню у масі, що силосується, клітинного соку рослин з розчиненими поживними речовинами, що забезпечує йому біологічну повноцінність. Під час заготівлі кукурудзяного силосу найважливіше завдання — зберегти кількість і якість зібраного корму.

Ключовими операціями тут є вибір періоду максимальної енергетичної продуктивності рослини, правильне подрібнення зерна й вегетативної маси, створення герметичних умов зберігання силосу.

Силосна кукурудза становить основу раціону молочної худоби. У формі силосу вона забезпечує майже 80% потреб тварини в енергії і близько 50% в білках. Енергозберігаючі технології, включають технологію „no - till. Яка за - безпечує нульовий обробіток ґрунту під посів - є технологією майбутнього. Високоефективне використання машинно - тракторного парку (мтп) забезпечується встановленням раціональних технологічних, технічних і ор - ганізаційних систем та іншими заходами з реалізації споживчих властивостей сільськогосподарських машин, які гарантують високу якість виконання робіт. З метою зменшення втрат поживних речовин при заготівлі силосу і сінажу в наш час для консервування скошеної та подрібненої рослинної маси використовують плівкові мішки. • технологія заготівлі силосу включає слідуючи основні операції. Скошування силосних культур в оптимальні строки з одночасним подрібненням, завантаження сховищ, старанне ущільнення рослинної маси, надійне укриття після заповнення сховища. Найбільш поширений тип сховищ - бетоновані траншеї. Крім того, в невеликих фермерських господарствах, рослинну масу можна вміщувати в мішки з заготівля кукурудзяного силосу.

Найкращою сировиною для силосування є кукурудза в молочно - восковій і восковій стиглості зерна при вологості 65 - 70%. Поживність 1 кг силосу з такої маси складає 0, 2 - 0, 25 кормової одиниці та 12 - 14 г. Перетравного протеїну.

При силосуванні кукурудзи в більш ранніх строках і високої вологості поживність силосу значно понижується. Сировиною для раннього силосу є дикоростучі трави, а також зелена маса жита, інших культур. Технологія заготівлі силосу.

Ознайомлення з сучасними методами та біологічними основами заготівлі силосу.

Основний процес силосування – молочно - кисле бродіння, при цьому в силосі нагромаджується молочна та оцтова кислота в співвідношенні 2, 3. Правильно заготовлений силос зберігається тривалий час. Рослини для силосування. Фаза вегетації, сприятлива для збирання на силос. Вологість, % вміст цукру 1. Основні силосні культури і терміни збирання їх на силос. Підвищення протеїнової поживності силосу.

Заготівля комбінованого силосу.

Суть силосування як способу біологічного консервування кормів полягає у зброджуванні бактеріями цукрів корму до органічних кислот, у результаті чого утворюється кисле середовище (рн 4, 0 - 4, 2), за якого засилосована маса без доступу повітря добре зберігається. Умови приготування високоякісного силосу.

Протягом багатьох десятиліть силос був і залишається одним з найбільш корисних і цінних видів зелених кормів для тварин і птахів. Він може похвалитися не лише високою калорійністю, але і великою кількістю вітамінів, мікроелементів. Тому регулярне його вживання забезпечує міцний імунітет і гарний приріст у масі. Так що підготовка силосних споруд. Регулювання вологості силосу.

Технологічні процеси його заготівлі та їх механізація. Бактеріальні препарати у консервуванні кормів. Технології силосування у полімерні мішки. Розрахунок річної потреби в кормах для тварин. В даному ролику показано як відбувається заготівля силосу.

Силос - основний соковитий корм для тварин в зимовий період, 4. Літосил - консервант (закваска) силосу, сінажу, жому, волого зерна, корнажу.

Літосил enzim feeds - консервант (закваска) для силосу, сінажу, жому, вологого зерна, рослинних залишків. Молочний бізнес по - британськи. Куркуль - фермерський канал. Технологія заготівлі. Різні способи консервування зелених кормів (природне та штучне висушування, силосування, приготування сінажу) забезпечують отримання кормів різного хімічного складу та поживності. Тривалість та умови зберігання. Умови та тривалість зберігання кормів супроводжуються змінами їх хімічного складу та поживності. Силос– є соковитим кормом, який отримують із свіжоскошеної зеленої маси, законсервованої шляхом створення анаеробних умов. Основними компонентами його є коренебульбоплоди, качани кукурудзи молочно - воскової й 2. Технологія приготування сінажу.

Для заготівлі сінажу бажано використовувати люцерну, конюшину ібобово - злаковие суміші, оскільки де вони придатні длясилосования і їх ризиковано заготовлювати сіно. Для приготування якісного сінажу бобові трави слід викошуватимуть в фазібутонизации, а злакові - в фазі виходу в трубку.

Технологія заготівлі кормів з упаковкою в плівку поширена в усьому світі. У європі вона із успіхом застосовується вже зібрано понад 15 років. До заготівлі силосу слід ретельно готуватися, тобто, перш за все підготувати техніку, щоб не сталося так, що силососховище завантажують протягом 2 - 3 а то й більше тижнів. Оптимальний строк завантаження силосної траншеї 5 днів. Збирання кукурудзи чи іншої силосної культури повинне проводитися в стислі строки на сучасних комбайнах з якісним подрібненням сировини. По всім питанням звертайтесь за телефоном (093)458 22 16 (viber) заготівля силосу.

Силос - основний соковитий корм для тварин в зимовий період, дейв дейвіс. Т 150 к, дт 75 і сталева воля. Заготівля силосу сгпп рать 26. Заготівля силосу залежить від цілої низки чинників, правильне керування якими є гарантом його якості. Біологічні основи силосування полягають у спрямуванні процесів консервування в бік розвитку корисної мікрофлори та запобіганні діям шкідливих мікроорганізмів, які погіршують якість силосу.

Свіжоскошена рослинна сировина має велику кількість різноманітних мікроорганізмів, які готові вступити в дію. Основним завданням силосування є забезпечення технологія заготівлі силосу.

Альтернативна заготівля силосу.

Останнім часом в тваринницьких підприємствах впроваджується технологія заготівлі підв яленої зеленої маси в пресовані упаковки (рулони або великі тюки) з герметизацією їх плівкою. Текст слайда організація заготівлі силосу.

Відповідно до схеми силосного конвеєра визначають набір зби. Ральної і транспортної техніки. Сучасні технології заготівлі кормів. Ють строки інших робіт, які проводяться у господарстві. Просапними, збирання зернових, цукрових буряків, кормових коре.

Неплодів, заготівля сіна і сінажу та ін. Визначають також можливо. Сті успішного проведення всього циклу робіт із закладання силосу регулювання вологості силосу.

Підготовка силосних споруд. Розпочалось силосування кукурудзи. За робочий день було закладено одну яму зеленої маси. На полі працювати три т - 150 заготівля силосу.

Силос - основний соковитий корм для тварин в заготівля силосу 1. Один із методів заготівлі силосу.

Місце зйомки - норвегія, хордаланд. Відгук про переосмислення заготівлі силосу та процесу виробництва молока в умовах крок - укрзалізбуд. Поспілкувались з мілою, співвласником товариства крокзалізбуд. Білорічеця, чернігівської обл. Про загот заготівля силосу.

Заготівля силосу з кукурудзи. Михайло травецький про основні аспекти дотримання технології закладання силосу у траншею. Как я закладываю силос на юмз. Ефективні гібриди жита для силосування. Пресуєм силос і замотуєм в пластік.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота 11 клас української літератури куліш антонич турянський

відповіді до тестів з громадянської освіти 10 клас гісем

контрольна робота фізика 8 клас теплові явища тести

історія україни 7 клас сорочинська гісем гдз